نصب | +۱۰۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | کتابها و مطبوعات |
حجم | ۴۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۸ بهمن ۱۳۹۶ |
نصب | +۱۰۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | کتابها و مطبوعات |
حجم | ۴۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۸ بهمن ۱۳۹۶ |
زعفرون؟
زَعفَران یا زَرپَران (زعفران عربی شده زرپران است گیاهی است (نام علمی: Crocus sativus) از تیرهٔ زنبقیان، سردهٔ زعفران که خواص دارویی و رنگ غذایی دارد.
زعفران متعلق به خانواده زنبق است و از هزاران سال پیش استفاده های خیلی زیادی ازش میشده. در زمانهای خیلی دور به عنوان یک درمان برای سرفه، سرماخوردگی، بیماری های معده، بی خوابی، خونریزی رحمی و بیماری های قلبی و نفخ و … استفاده میشده. زعفران همواره بین ما ایرانی ها جایگاه ویژه ای داشته و طعم و عطر دلنشینش همیشه یاد آور غذاهای اصیل ایرانیه
معرفی زعفران
کشت زعفران
و....