دسترسی به ماست و دوغ و پنیر تازه و پاستوریزه کار سختی نیست اما شاید دوست داشته باشید لبنیات مصرفیتان را خودتان در خانه تهیه کنید. به روشی کاملا سنتی و بدون نگهدارندهها و طعم دهندههای مصنوعی! ما به شما اصول اولیه این کار و نکاتی را که باید بدانید آموزش میدهیم. تنها نکتهای که باید به خاطر داشته باشید این است که کار نیکو کردن از پر کردن است و هر قدر بیشتر در این کار تمرین کنید، ماست و پنیر خوش طعمتری تولید خواهید کرد.
در این برنامه به شما نحوه تهیه ی انواع و اقسام ماست پنیر کره و خامه را آموزش میدهیم.
توجه کنید که برنامه بصورت درون پرداخته.
امیدواریم که با پنج ستاره ما رو حمایت کنید.
تزئین ماست و خیار
طرز درست کردن خامه شیرین از خامه صبحانه
فرم دادن خامه صبحانه
طرز تهیه کره بادام و کره انواع خشکبار
تهیه کره سنتی و انواع آن
کره بادام زمینی
فرق کره گیاهی و حیوانی را می دانید؟
ماست یونانی خانگی را حتماً امتحان کنید
9چند نکته در تهیه ماست خانگی
تهیه پنیر پرچرب
طرز تهیه پنیر ریکوتا خانگی
تهیه پنیر خامه ای کم چرب
انواع پنیر و چگونگی استفاده از آنها
طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی
طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه به روش جدید
تهیه پنیر طعمدار
پنیر تبریز سفید یا خامهای؟
طرز تهیه ماست چکیده
ماست چکیده خوشمزه با سبزیجات معطر
ماست های میوه ای و طعم دار
طرز تهیه ماست و خیار
دسر توت فرنگی با ماست
دسر ماست و توت فرنگی یخزده
طرز تهیه پنیر با ماست
طرز تهیه پنیر با سرکه
طرز تهیه پنیر با مایه پنیر
تهیه دوغ گازدار خانگی
دوغ گرما دیده
منابع
dairy.blogfa.com
zanjanmilk.persianblog.ir
articlesfoodscience.blogfa.com
badpadanesh.blogfa.com
foodscience87.blogfa.com
www.mahfood90.blogfa.com