تحقیقات نشان داده افرادی که گروههای خونی مشابه دارند، علاوه بر واکنشهای خاص به بعضی خوراکیها ممکن است در معرض بیماریهای متفاوتی هم قرار گیرند. این افراد به غذاهای خاصی گرایش دارند و سیستم ایمنی بدنشان شبیه به هم عمل میکند.
رژیم غذایی برای گروهخونیهای مختلف اولینبار توسط دکتر پیتر ج. د. آدامو در کتاب «تغذیه مناسب بر اساس گروه خون» توضیح داده شد. نظریه دکتر آدامو میگوید رژیم غذایی بر اساس گروه خونی مهمترین عامل در تعیین یک رژیم غذایی سالم است.
اینجا خوراکیهای مفید و مضر را برای هر گروه خونی خواهید خواند.